24 oct. 2012

Tony Blair, despre politica privind OZN-urile.

OAN-TERRA

Marea Britanie a publicat, joi, o arhiva ce aminteste, mai degraba, de "Dosarele X", ce cuprinde rapoarte si anchete ce semnaleaza existenta unor obiecte zburatoare neidentificate (OZN-uri), dintre care unul deasupra stadionului echipei de fotbal Chelsea.

Cele 25 de documente facute publice de catre Arhivele Nationale includ "un raport

complex catre biroul fostului premier, Tony Blair, despre politica privind OZN-urile", relateaza agentia de presa AFP, citata de Mysinchew.com

Documentele sunt insotite de o fisa a postului de agent al Biroului pentru OZN, descrisa drept munca cea mai stranie din Whitehall.

Potrivit angajatului de la Biroul pentru OZN, care a fost inchis in anul 2009, perceptia potrivit careia acest departament era format din "echipe secrete de specialisti veniti din toate colturile tarii intr-o versiune reala a Dosarelor X" este "pura fictiune".

Dimpotriva, sarcinile de zi cu zi ale Biroului includ furnizarea de rapoarte privind pozitia pe care o are Ministerul Apararii in ceea ce priveste OZN-urile, demararea unor anchete despre OZN-uri si coordonarea specialistilor in obiecte zburatoare neidentificate.

De departe una dintre cele mai ciudate anchete este cea in care un politist a semnalat existenta unui OZN in apropiere de clubul de fotabl Chelsea. O alta ancheta ciudata are lagatura cu trei oameni imbracati in negru care au coborat dintr-un OZN si i-au facut o vizita unui barbat din Lincolnshire.

Aceste documente au fost publicate la cererea inaintata de David Clark - autorul unei carti despre OZN-uri si conferentiar al Universitatii din Sheffield Hallam -prin intermediul Freedom of Information.