24 oct. 2012

Barack Obama si dezvaluirea secretelor despre cele trei OZN-uri extraterestre ce vor ateriza pe terra in decembrie 2012





Barack Obama OZN-TERRA
O petitie este pe cale sa ajunga pe biroul presedintelui american, Barack Obama. Ea solicita Casei Albe dezvaluirea secretelor despreOZN-uri si extraterestri.

Mai mult de 7.500 de persoane au semnat o petitie prin care solicita Casei Albe "sa recunoasca in mod oficial
prezenta extraterestrilor si sa dea publicitatii toate rapoartele agentiilor si serviciilor militare, care se ocupa cu acest fenomen", informeaza Daily Mail.

Este o mutare pe care cei care sustin teoriile conspiratiilor privind OZN-urile o considera legitima. Daca petitia va strange mai mult de 17.000 de semnaturi, Casa Alba a promis sa raspunda pana pe 22 octombrie.

Petitia a fost creata de Stephen Bassett, care a facut lobby la Washington, privind problema OZN-urilor, timp de 15 ani. Petitia spune ca sute de oficiali au confirmat public contactul oamenilor cu viata extraterestra.

Pe site-ul sau, Bassett indeamna media sa posteze linkul referitor la petitie, pentru ca aceasta sa fie luata in considerare de Casa Alba.

"Oamenii au dreptul sa stie. Ei trebuie sa afle adevarul", se scrie in petitie. In cadrul proiectului "We the People" lansat de Administratia Obama au fost primite multe petitii. Una dintre acestea, care are cele mai multe semnaturi, 51.000, solicita legalizarea marijuanei.