25 oct. 2012

Nave exraterestre uriase filmate aproape de terra


VIDEO. OZN-uri filmate in apropiere de Statia Spatiala Internationala. "Este o nava URIASA"
Protv Ad
OZN-uri filmate in apropiere de Statia Spatiala Internationala
Vanatorii de OZN-uri au un nou subiect de interes: supravegheaza ore in sir transmisiile live ale Statiei Spatiale Internationale si identifica in unele cadre prezenta navetelor extraterestre. Iata cateva imagini care arata, sustin acestia, OZN-uri.

Cadrele “suspecte” au fost publicate pe Youtube, in speranta ca vor aparea si explicatiile pentru prezenta unor “obiecte” ciudate in apropiere deStatia Spatiala Internationala.
Intr-un videoclip se vede, sustine cel care l-a postat online, o naveta extraterestra uriasa, din care ies alte nave mai mici, care se indreapta spre Marte sau spre Terra.
Explicatia este insa alta, sustine Marc Dantonio, analist de imagine la Mutual UFO Network:
“Obiectul care pare sa fie in afara ferestrei, este de fapt in interiorul statiei spatiale, nu in exterior. Pamantul, care se afla in apropiere de acest obiect, este vazut intr-o imagine clara, pe cand acesta obiect nu, lentilele nu sunt reglate pe el, deci in realitate nu se afla in exterior, ci se reflecta in fereastra. 
Daca ar fi sa credem ca era un obiect acolo afara, acesta ar fi trebuit sa fie atat de mare incat sa para ca nu se misca deloc, desi statia spatiala se deplaseaza. In plus, ar trebui sa acceptam ca acest masiv obiect era invizibil pentru intregul echipaj si doar o singura persoana, care s-a uitat la transmisia in direct, l-a observat", declara Marc.