29 oct. 2012

Extraterestrii exista si FBI a confirmat acest lucru prin deconspirarea documentelor despre evenimentul de la Roosevelt.


Extraterestrii exista si FBI a confirmat acest lucru prin deconspirarea documentelor despre evenimentul de la Roosevelt. Odata facuta publica aceasta confirmare, nu putem decat sa ne asteptam cat de curand la o tangenta cu civilizatii de acest fel. Si foarte probabil ca “intalnirea” sa fi fost aranjata acum cateva mii de ani, pe vremea mayasilor, adica pentru anul 2012.(?)  
Un memo bizar care ar demonstra ca extraterestrii au aterizat in New Mexico inainte de
anul 1950 a fost publicat pe site-ul oficial al FBI-ului.
Serviciul de informatii american a facut publice mii de documente intr-o noua sectiune a site-ului numita The Vault –Seiful.Printre aceste documente se numara si un memo trimis directorului FBI de catre Guy Hottel, agentul special si seful sediului FBI din Washington in 1950.
“Extraterestrii chiar exista”. Un specialist NASA vine cu dovezi
In memo-ul care poarta titlul de “Farfurii zburatoare”, Hottel dezvaluie ca un agent Air Force sutine ca “trei asa-numite farfurii zburatoare au fost recuperate in New Mexico”.
Acesta a facut dezvaluirea unui agent special al FBI, prima data. Serviciul american de informatii nu a dat publicitatii numele acestora. Hottel scrie despre OZN-uri ca: “Acestea au fost descrise ca obiecte circulare, cu centrul bombat, de 50 de picioare in diametru (n.r. 15.24 de metri). In fiecare dintre acestea erau trei corpuri cu forma umana, dar care masurau numai 3 picioare (n.r. 0.9144 metri). Erau imbracate in haine  metalice de textura foarte delicata”.
“Am dovezi ca exista extraterestri”. Este afirmatia unui reprezentant NASA, dr. Richard Hoover, care sustine ca a descoperit ramasitele unora dintre ei in meteoriti.
Mai exact este vorba de mici fosile ale unor bacterii extraterestre gasite in meteoritii care s-au prabusit pe Terra.
Omul de stiinta spune ca testele de laborator de pe rocile cazute pe Pamant indica faptul ca exista viata pe alte planete si ca aceasta descoperire ne-ar putea ajuta sa gasim explicatii pentru inceputurile vietii.
Acesta a studiat timp de zece ani meteoritii care au cazut in diferite locuri ale planetei noastre. Hoover a povestit ca a descoperit meteoriti deosebiti in Antarctica, Siberia si Alaska.
Acest savant a transat mai intai fragmente din mai multe tipuri de meteoriti, numite chondrite carbonatice, susceptibile de a contine apa si materii organice, pe care le-a analizat apoi la microscop.
Cercetatorul a descoperit organisme care semanau cu bacteriile si pe care le-a denumit “fosile autohtone”, despre care afirma ca nu ar proveni din contaminarea probei , respective atunci cand meteoritul intra in atmosfera Terrei , ci direct din spatiu si din organismele vii continute in comete, meteoriti si alte corpuri ceresti.
Din teste trag concluzia ca viata nu se limiteaza doar la Terra. Aceste micro-organisme nu se aseamana cu nimic cu care as putea sa le identific. Si alti colegi mi-au dat dreptate in acest sens“, a spus Hoover.
Studiul efectuat de reprezentantul NASA vine in sprijinul teoriei numita panspermia potrivit careia viata este generata de meteoriti si asteroizi. Pamantul poate sa fi provenit de pe alte planete.
Oamenii sunt tot o specie de extraterestri. Cum a inceput viata pe Terra
Teorii clasice despre cum a aparut viata pe Pamant
Panspermia
Teoria, in traducere “seminte de viata“, sustine aparitia vietii pe Pamant datorita calatoriei interstelare a germenilor vietii prin intermediul cometelor, prafului stelar, meteoritilor. Cea mai veche sustinere a acestei teorii apartine lui Anaxagoras, filozof grec ce a avut influenta asupra binecunoscutului Socrate.
Apoi de-a lungul timpului, o serie de ilustri savanti au adus dovezi in sprijinul panspermiei: Pasteur, Kelvin, si mai aproape de noi, Fred Hoyle sau Carl Sagan.
Teoria creationista
Toate speciile de plante si animale au fost create de divinitate. Aceste specii nu se modifica de-a lungul timpului.
Exogeneza
Aceasta teorie spune ca viata a fost adusa pe Pamant cu milioane de ani in urma, dar nu mentioneaza ca ar fi putut ajunge si in alte locuri propice vietii.
Teoriile lui Erich Von Danieken
Alte ipoteze afirma cum ca extraterestrii au adus viata pe planeta noastra, precum teoriile lui Erich Von Danieken. Cu toate ca multi sunt sceptici, negand ca viata ar exista in spatiu si ca ar putea fi purtata pe alte planete, exista dovezi cum ca anumite forme de viata, precum sporii si alte tipuri de bacterii, pot trai in spatiu, intr-o stare inactiva.
Specialisti catre ONU: Sunt 100 de civilizatii extraterestre. Pregatiti-va!
Cele trei obiecte neidentificate au putut fi gasite “pentru ca Guvernul are un radar de mare putere inslatat in acea zona, despre care se crede ca afecteaza mecanismul de contro al OZN-urilor”, sustine agentul special FBI.

Publicarea acestui memo pe site-ul FBI alimenteaza teoriile conspiratiei care sustin ca oficialii americani ar asunde publicului existenta extraterestrilor.
Nu mai e decat un pas pana la intalnirea cu extraterestrii. Cel putin asa sustin reprezentantii Academiei de Stiinte din Anglia. Si nu vorbesc de o civilizatie, ci de o suta chiar.
Acum nu ne mai intrebam daca suntem in Univers, ci cand ne vom intalni cu civilizatiile extraterestre“, ne sugereaza oamenii de stiinta care par destul de increzatori intr-o astfel de intalnire.
Acestia au publicat un studiu in revista Philosophical Transactions of the Royal Society Academy si apoi prealuat si de BBC in care vorbesc despre existenta civilizatiilor extraterestre, numarul acestora fiind estimat la o suta pe baza unui calcul propus in 1960 de astronomul Frank Drake, in prezent coordonatorul SETI, programul pentru cautarea civilizatiilor extraterestre.
In baza cunoscutei ecuatii Drake, care ajuta la determinarea numarului de civilizatii din galaxie si posibilitatea venirii in contact cu ele, putem spune ca, in fiecare moment, in Univers, exista intre 10 si 100 de civilizatii extraterestre”, a declarat dr. Martin Dominik, profesor la St. Andrews University.
Expertii britanici recomanda infiintarii in cadrul structurilor ONU a unei agentii speciale competente care sa se ocupe de problemele legate de asteptata intalnire cu civilizatiile extraterestre.
Dr. Martin Dominik a incercat sa ne si pregateasca pentru o astfel de intalnire, sugerand faptul ca asemenea civilizatii nu sunt “generatoare de pericole”, asa cum se crede.
Teorii privind efectele unei intalniri de gradul 3
Oamenii de stiinta spun ca frica de necunoscut a generat de-a lungul timpului o gramada de ipoteze apocaliptice despre intalnirea cu fiintele din afara globului terestru. Daca unii cred ca un asemenea eveniment este de dorit, alti oameni de stiinta spun ca ar trebui sa evitam pe cat posibil o asa intalnire. Vezi mai jos cateva dintre teoriile privind contactul cu lumea extraterestra.
Simon Conway Morris, Cambridge: “Este foarte multa liniste in spatiu, dar lucrurile nu vor ramane asa
Dr. Simon Conway Morris de la Universitatea Cambridge este unul dintre oamenii de stiinta care au participat la studiul mentionat mai sus. Omul de stiinta a spus ca civilizatiile extraterestre au avut tot timpul sa se dezvolte in conditiile in care in Cosmos exista cel putin 100 de miliarde de galaxii, iar sistemul nostru solar este tanar in comparatie cu restul Universului, o diferenta de 9,1 miliarde de ani. Dar dr. Morris sustine ca o intalnire cu civilizatiile extraterestre nu ar avea efecte benefice pentru omenire. Asta pentru ca ar fi interesati doar de resursele Terrei.
Stephen Hawking: “Extraterestrii exista, dar nu trebuie sa-i contactam
La randul sau si omul de stiinta Stephen Hawking crede ca o asemenea intalnire de gradul 3 nu ar fi indicata. Acesta spune ca e posibil ca extraterestrii sa-si fi irosit toate resursele planetei lor si sa incerce sa descopere unele noi. “Intr-o asemenea situatie, extraterestrii ar putea cauta planete noi pe care sa le colonizeze. In cazul in care ar intra vreodata in contact cu noi, situatia ar putea fi similara cu descoperirea Americii. Cu totii stim ce s-a ales de indieni“, a adaugat Hawking.
Geniul Stephen Hawking: Rasa umana va disparea daca nu colonizam spatiul
“Extraterestrii exista! Nu incercati sa-i contactati, pentru ca muriti!”
Albert Harrison, psiholog: “Poate ca ei sunt prea departe de noi si niciodata nu vom reusi sa ne intalnim unii cu altii
Acesta este de parere ca extraterestrii nu isi doreasc cucerirea intregului spatiu interstelar. Dar isi fundamenteaza teoria pornind de la ideea ca oamenii tind catre coexistenta pasnica. Iar daca extraterestrii seamana cu noi, atunci vor impartasi si ei aceeasi atitudine nonviolenta. “Orice este posibil. Ei pot exista, insa noi nu stim exact ce cautam“, mai spune Harrison.

Astronomul de la Vatican: Extraterestrii sunt prietenii lui Dumnezeu!
Parintele Gabriel Funes, astronomul sef al Vaticanului, marturiseste ca el crede in existenta “fratilor extraterestri” si ca omenirea nu este singura forma de viata din Univers, ba din contra, ar putea fi ultima. Acesta crede in existenta unei intregi comunitati extraterestre, care este “in stransa relatie de prietenie cu Creatorul”.
Ce cred oamenii?
Sondajele efectuate de-a lungul timpului arata ca oamenii nu privesc cu teama o posibila intalnire cu o civilizatie extraterestra.
De exemplu, printre oamenii obisnuiti, 86% dintre americani sunt de parere ca extraterestrii sunt fiinte prietenoase.
Primele “dovezi”
Obiectele neidentificate si extraterestrii apar inca din Antichitate in picturi, pietroglife sau sculpturi, care par a fi marturia trecerii OZN-urilor pe Terra si chiar sprijina ideea contactului cu lumea extraterestra. Iata cateva dovezi din istorie!Mitul cercurilor din lanul de grau
Apar peste tot in lume si sunt considerate a fi semne lasate de extraterestri pe Pamant! Este vorba despre controversatele cercuri din lanurile de grau. Dar ce sunt cu adevarat aceste desene geometrice: fenomene paranormale sau afaceri profitabile?