29 oct. 2012

Pe Lună ar putea exista o „bază extraterestră”


Un clip postat pe un site al împătimiţilor OZN ar sugera că pe Lună ar putea exista o „bază extraterestră”, scrie IBTimes.com.
Scott C. Waring, de la site-ul ufosightingsdaily.com, a postat un clip format din mai multe fotografii în care ar apărea anumite structuri bizare, printre care şi o „bază hexagonală”, pe suprafaţa Lunii.


„Într-una dintre fotografii se observă o structură în interiorul unui crater, iar în alta, o clădire în formă de stea şi un turn cu o scară mare la intrare. În mod cert, sunt mai multe clădiri care pot fi observate în aceste poze”, a declarat Waring.
pe Lună ar putea exista o „bază extraterestră” 
Jim Kane, de la site-ul gather.com, susţine că structurile descoperite pe Lună ar semăna cu „OZN-ul” de pe fundul Mării Baltice.
În 2005, un documentar a sugerat că Buzz Aldrin, unul dintre primii oameni care au păşit pe Lună, ar fi văzut un „obiect neidentificat” orbitând în jurul satelitului natural al Pământului. Cu toate acestea, Aldrin a declarat mai târziu că, „în proporţie de 99,9%”, era vorba de o bucată desprinsă din nava spaţială cu care el şi colegii săi ajunseseră pe Lună.