29 oct. 2012

Extraterestrii au lasat un mesaj codificat pe Marte?


Mai numerosi ca pamantenii! Extraterestrii, gazduiti de 54 de planete
Uluitor! Extraterestrii au lasat un mesaj codificat pe Marte?
Insa, dupa numai 24 de ore, Armata americana si-a schimbat pozitia oficiala si a spus ca “discul zburator” era, de fapt, un balon meteorologic care s-a prabusit in zona. Mediile de informare in pasa si publicul au acceptat aceasta varianta fara sa o mai puna la indoiala, iar incidentul de la Roswell a iesit din atentia opiniei publice pana la sfarsitul anilor ’70, cand militari care s-au ocupat de caz au inceput sa vorbeasca.

“Extraterestrii exista! Nu incercati sa-i contactati, pentru ca muriti!”
Insa un document din 1947, care poate fi gasit, de asemenea, in sectiunea The Vault a site-ului FBI-ului, pare sa confirme acest incident. In acesta scrie ca de la Roswell a fost recuperate un obiect, un “presupus disc zburator”. Acesta era “de forma hexagonala” si “suspendat de un balon, cu nu cablu”. Memo-ul, marcat ca “Urgent” a ajuns, de asemenea, in posesia directorului FBI.
Este avertismentul pe care Stephen Hawking, considerat un geniu al stiintei, ni-l da intr-un nou documentar despre fiintele din afara spatiului terestru.
Stephen Hawking, care este profesor de fizica, ii prezinta pe extraterestri sub forma unor fiinte care seama cu niste soparle carnivore, de culoare galbena, sau ca niste animale ierbivore, verzi, de talie mare.
Marea problema de care se teme Hawking este insa aceea ca aceste fiinte ar putea seca resursele Terrei.
“Eu cred ca traiesc in turme imense si ca pur si simplu au folosit toate resursele de pe planeta lor. Daca extraterestrii ne-ar vizita vreodata, asta ar semana cu ce a facut Christopher Columb cand a ajuns prima oara in America, ceea ce s-a dovedit a fi un dezastru pentru aborigeni”, este de parere Hawking.
Stephen Hawking, care are 68 de ani si este paralizat in urma unei afectiuni neurologice, spune ca viata extraterestra se desfasoara in 100 de miliarde de galaxii, fiecare continand sute de milioane de stele.