5 dec. 2012

Se aude deja cum vine SFÂRŞITUL LUMII? Înregistrări cu zgomotele APOCALIPSEI. VIDEO



Ciudate, asemănătoare cu nişte tunete care ar avea loc în cer, deşi acesta este senin, neexistând riscul unor fenomene meteorologice extreme.

Mii de oameni din întreaga lume ascultă cu mirare şi cu teamă, încă de anul trecut, ceea ce pare a aduce cu nişte bum-uri explozive, murmure bizare şi gemete dureroase. Din Rusia până în Australia, din Chile până în coasta de est a SUA, cerul
e bombardat de asemenea sunete. Conform presei internaţiuonale, având în vedere că frecvenţa şi intensitatea lor creşte, oamenii, se întreabă dacă se apropie ziua Apocalipsei.




Este vorba despre un fenomen straniu, care în ultima vreme a creat controverse, ideea centrală fiind că sfârşitul lumii se apropie. Utilizatorii de internet din întreaga lume chiar au postat înregistrări cu sunetele considerate înspăimântătoare, venite din cer. Cei care încercă să le desluşească avansează diverse teorii. Unii spun că ar fi vorba despre motoarele unor OZN-uri, alţii le numesc pur şi simplu zgomotele Apocalipsei, subliniind că “se aude deja cum vine sfârşitul lumii”.




Sunete înfiorătoare
Zgomotele au fost auzite în diverse regiuni ale globului încă de anul trecut, şi au continuat şi anul acesta. La Budapesta, spre exemplu, martorii au şi filmat, pentru a avea dovada, deoarece pe cerul senin nu era nici urmă de avion. O înregistrare la fel de tulburătoare provine din provincia canadiana Alberta, unde câţiva pădurari s- au simţit “ca într-un film de Hitchcock”, după cum a notat presa. Bizarul zgomot a fost înregistrat şi postat pe Internet. Clipul, care circulă intens pe reţelele de socializare, a trezit uimirea oamenilor din întreaga lume. Specialiştii spun că în toate videoclipurule postate, provenind din diverse locuri ale lumii, sunetele sunt asemănătoare, “ceea ce înseamnă că au la bază acelaşi fenomen”.

În Mexic s-au auzit de asemenea sunete înfiorătoare care, conform presei, “i- au speriat pe oamenii care credeau că vine sfârşitul lumii şi sunt în prag de Apocalipsă. Parcă era un fel de invazie a roboţilor , ori a extratereştrilor”. În Australia, la fel s-au auzit sunete metalice foarte puternice, iar cei care au fost martorii ciudatului eveniment au văzut şi lumini puternice pe cer, trăgând concluzia că sunt atacaţi de extratereştri.



Fără explicaţie
“Care este sursa sunetelor? O glumă sau un fenomen inexplicabil?”, se întreabă specialişti din întreaga lume. S-a încercat o explicaţie iniţială, şi anume că ceea ce se întâmplă cu adevărat este faptul că miezul de fier lichid al Pământului se roteşte într-un ritm diferit faţă de rotaţia planetei, iar această “alunecare” cauzează o migraţie a câmpului magnetic al Pământului. Ca urmare, “tunetele din cer” ar fi oscilaţiile din interiorul Pământului, care traversează straturile pământului, de la miez până la suprafaţă, iar cerul se comportă asemenea unui dispozitiv sonor ce captează şi măreşte frecvenţele electrice şi sonice, primite din miezul planetei.
EVZ.ro 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu