24 oct. 2012

Serviciile de securitate despre fenomenul OZN.



OZN-TERRA
Mii de documente secrete privind OZN-urile au fost publicate de Arhivele Nationale din Marea Britanie. Rapoartele secrete dezvaluie intalniri secrete cu OZN-uri, cat si discutii ale guvernului si ale Serviciilor de securitate despre fenomenul OZN. 

Mii de documente, care descriu intalniri secrete raportate, au fost publicate de Arhivele Nationale din Marea Britanie, miercuri, dezvaluind,
de asemenea, modul in care fenomenul a fost discutat la cel mai inalt nivel de catre guvern si de catre Serviciile de securitate la nivel mondial, inclusiv in cadrul ONU si in Camera Lorzilor, informeaza Yorkshire Post. 

Inregistrarile clasificate arata ca, in ianuarie 1979, in Camera Lorzilor a avut loc o dezbatere a subiectului OZN, singura dezbatere completa care a avut loc vreodata in Parlamentul britanic.

"Inainte de introducerea legii libertatii informatiei, noi am asteptat 30 de ani sau mai mult, inainte de a putea vedea documentele despre OZN-uri", spune dr. David Clarke, autorul cartii "Dosarele OZN". 

Unul dintre fisierele prezentate arata 15 aeronave neidentificate, care au fost detectate pe radar in apropierea Regatului Unit, intre ianuarie si iulie 2001. 

Un alt document releva ca o persoana din Barnes, din sud-vestul Londrei, a raportat ca a fost rapita de catre extraterestri, dupa ce a lipsit o perioada de timp.

O ancheta a fost lansata dupa aparitia unei multimi de rapoarte despre OZN-uri, in primele ore ale zilei de 16 aprilie 1978, dupa ce Fortele Aeriene Britanice (RAF) au fost bombardate cu apeluri despre OZN-uri vazute in sudul Angliei, zburand de la sud-vest la nord-est.

Fortele Aeriene Britanice au fost sufocate de apeluri din partea publicului, ce raportau sase mici "farfurii zburatoare", vazute in mai multe locuri, zburand pe o linie perfecta, in sudul Angliei.

Un fenomen ciudat a fost fotografiat de catre un ofiter pensionar, aflat in vacanta, in Sri Lanka, iar fotografiile au fost trimise sefilor sai din Fortele Aeriene Britanice. 

Fisiere sunt disponibile si se pot descarca gratuit, timp de o luna, de pe site-ul Arhivelor Nationale din Marea Britanie.