15 dec. 2012

Un OZN s-a prabusit in Oceanul Pacific!

OZN TERRA
Un OZN s-a prabusit in Oceanul Pacific!

Breaking news la o televiziune nipona: "Un OZN s-a prabusit in Oceanul Pacific!" - VIDEO
 In 5 decembrie 2012, televiziunea nipona a facut un anunt socant anuntand ca un OZN s-a prabusit in apele oceanului Pacific, in apropiere de Okinawa.

Chiar inaintea incidentului, au fost facute mai multe fotografii care demonstreaza cum obiectul spatial cade spre pamant, scrie efemeride.ro. “Prin aceste fotografii am vrut sa aratam lumii ca prabusirea OZN-ului este reala. Fotografia confirma ceea ce cetatenii din Okinawa au vazut cu cateva zile in urma. Vrem sa aducem nava spatiala la suprafata intr-o singura bucata si depunem toate eforturile“, ar fi declarat Yoshido Hari, purtatorul de cuvant al armatei nipone. “Nu este o gluma. Un OZN s-a prabusit in mare si in prezent se afla tot acolo si solutia optima ar fi sa putem scoate nava spatiala intacta la suprafata“, a mai declarat Hari.

Intrebat de presa daca si alte fotografii vor fi facute publice, purtatorul de cuvant al armatei japoneze a spus ca “deocamdata nu exista alte fotografii, dar imediat dupa ce nava spatiala va fi scoasa la suprafata cu siguranta ca dovezile vor fi facute publice“.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu