1 dec. 2012

Un candidat specialist în OZN-uri şi altul în astrologie s-au înfruntat în studioul România Tv.


Un candidat specialist în OZN-uri şi altul în astrologie s-au înfruntat în studioul România Tv. Unul a vorbit despre "reptilienii" aflaţi printre noi, care circulă în Hummer, iar celălalt despre efectul nociv al semnelor zodiacale de apă asupra României. Prezenți în platou, Florin Popescu (PDL) și Cătălin Ivan (PSD) au fost molipsiți și ei...

Emil Străinu, candidat PRM la Senat în colegiul 6 din Bucureşti şi Antonia Dragomir, contracandidata lui Gigi Becali din partea PER, sunt personajele care au găsit alte teme de campanie decât cele cu care ne-am obișnuit.

Străinu este general în rezervă şi un cunoscut în mediile paranormale din România ca doctor în război geofizic şi geoclimatic, având şi o specializare în ufologie. Când a intrat campanie, acesta anunţat că a inventat "dispozitivul 001-001 Super ELFI care apără pe oricine împotriva atacurilor energetice, inclusiv de blesteme şi deochi".

Străinu a a povestit despre o întâlnire de gradul III la care a fost martor un cunoscut de-al său din armată, care a avut loc într-o  benzinărie în care venise un Hummer să-şi facă plinul. Numai că în maşină era... un reptilian Annunaki. "A observat că uşa din dreptul şoferului era deschisă şi pe scaun stătea un individ în cizme, dar care nu avea haine, ci era acoperit în totalitate de solzi verzi, exact ca o şopârlă. Avea ochii galbeni, cu pupile verticale, ca de pisică", relatează Străinu în prefaţa unei cărţi care se numeşte "Annunaki vs. Annunaki".
Acesta s-a declarat convins de existenţa civilizaţiilor extraterestre, că Pământul este vizitat de civilizaţii extraterestre sau interdimensionale. "Probabil suntem nişte mici nepoţei sau strănepoţei de-ai lor care vin ca să vadă cum evoluăm sau ca să regleze lucrurile atunci când nu merg bine", a spus Străinu în cadrul emisiunii.

Că există extratereștri a fpst de părere și Antonia Dragomir. Conflictul dintre cei doi a izbucnit din cauza atacurilor energetice. "Eu îi pot apăra pe oameni împotriva atacurilor energetice", a spus Străinu . "Eu dezavuez ideea de a induce oamenilor teama de blestem sau deochi. Într-adevăr, există mai multe dimeniuni, iar aceasta de muritor este doar una, dar există în fiecare om o dimensiune, cea cristică, care-i dă forţa de a nu fi influenţat de nimic", a spus Dragomir.
"N-aţi fost atent, probabil eraţi în altă dimenisiune"
În discuție a intervenit și fostul preşedinte al CJ Dâmboviţa, Florin Popescu, candidat ARD, cu intenţia de a introduce în conversaţie minore chestiuni politice legate de alegeri. Acest lucru l-a făcut pe Străinu să-i impute niște aprecieri pe care Popescu le-ar fi făcut într-o altă emisiune.
"N-aţi fost atent, probabil eraţi în altă dimensiune", s-a apărat pedelistul. "Există patru dimensiuni, trei ale spaţiului şi cea de-a patra, timpul. Timpul este ireversibil, iar cele 14 minute de când vorbiţi nu se vor mai întoarce niciodată", a avertizat Popescu.
Prezent și el în studiou, europarlamentarul PSD Cătălin Ivan l-a atacat pe Popescu fâcând o serie de trimiteri la referendumul din vară.

 "Spuneţi-i ceva de deochi domnului Ivan! Omu-i deochiat că se bagă peste toată lumea!", i-a cerut Popescu lui Străinu.

 "Ce înseamnă România din punct de vedere astrologic? Transformarea care s-a făcut de la Vărsătorul Nicolae Ceauşescu a constat într-o pandemie de semne de apă. Simbolul apei a adus în conştiinţa românilor o letargie (...) În doi ani de zile a apărut o segregaţie. Vin oamenii la mine şi îmi spun «se întâmplă ceva cu mine de doi ani» ", a spus Dragomir.
 "Apa din paharul pe care îl aveţi în faţă este cea mai infectă apă din Europa", a intervenit ufologul, explicațiile Antoniei Dragomir rămânând în aer.

 "România a fost victima unor agresiuni geoclimatice pentru a fi scoasă de pe piaţa agricolă", a mai spus Străinu, adăugând că este suspect şi faptul că protestele din iarna trecută au încetat în urma unor căderi abundente de zăpadă ce au durat trei săptămâni.
"Uite, dom'le, că tot Băsescu a adus şi ninsoarea", s-a minunat Florin Popescu.
Discuțiile au luat-o pe o pantă serioasă dar nu pentru mult timp. "Dacă Ponta nu mai iese deputat, o să mai fie prim-ministru?" l-a întrebat Popescu pe Ivan.

"Dacă Traian Băsescu are solzi în loc de piele?", a răspuns pesedistul.

 "Haideţi să revenim cu picioarele pe pământ!", a cerut specialistul în OZN-uri, după care a povestit ce făcea pe vremea când era expert parlamentar, și anume rapoarte despre ameninţările geofizice şi geoclimatice, despre manipulările genetice care au fost la originea epidemiilor de gripă aviară şi gripă porcină.
"Deci trăgeaţi mâţa de coadă", a sintetizat Popescu.

"Suntem pe o vibraţie a semnului Scorpion, semnul lui Traian Băsescu. Trebuie să ieşim din această energie băsistă. Ca să putem purifica ceva, trebuie ca mai întâi să se umple paharul", a concluzionat Antonia Dragomir.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu