12 dec. 2012

NASA: Minge de foc deasupra Americii. Meteorit sau OZN?

NASA: Minge de foc deasupra Americii.
Meteorit sau OZN



NASA: Minge de foc deasupra Americii. Meteorit sau OZN?
In cursul zilei de sambătă NASA a lansat un film surprins de camerele de supraveghere în care pe cer se vede o "minge de foc", care dispare după câteva secunde. Cercetătorii cred că este un meteorit ce a intrat în atmosferă şi a luat foc.




Filmarea oferită de NASA a captat atenţia întregii Americi, potrivit BBC. Evenimentul a avut loc deasupra Texasului în cursul zilei de vineri. Imaginile au fost capturate cercetători NASA ce fac parte din Institutul de cercetare al Meteoriţilor din New Mexico. Incidentul a fost văzut de la sute de kilometri distanţă, din Houston şi din Louisiana.
NASA crede că imaginile arată un meteorit ce a intrat în atmosferă între Dallas şi Houston. Au fost descoperite fragmente în nordul oraşului Houston. Cu toate că NASA a declarat că este vorba de un meteorit de mărimea unei mingii de baschet, anumite persoane cred că este ceva diferit. O altă teorie este aceea că filmul arată urme ale rachetei ruseşti COSMOS 2251 ce a revenit în atmosferă. În ultimul rând, rămâne ideea unui OZN, aceste teorii având o mulţime de simpatizanţi în America.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu