20 nov. 2012

Un OZN a fost filmat zburând deasupra oraşului Denver | VIDEO



Un OZN a fost filmat zburând deasupra oraşului Denver | VIDEO

Scepticii care nu cred în existenţa unor civilizaţii superioare în Cosmos, care urmăresc evoluţia Terrei şi pe care o vizitează cu regularitate, sunt confruntaţi cu o nouă provocare.

În SUA a fost filmată aterizarea unui Obiect Zburător Neidentificat (OZN). Cei care vor spune că pe internet circulă o sumedenie de astfel
de înregistrări vor avea surpriza să afle că întâmplarea poate fi confirmată de mai mulţi jurnaliştii din Denver. Aceştia au putut să se convingă cu ochii lor că OZN-urile vin cu regularitate pe sol american, relatează presa americană.

Totul a început după ce un rezident din Denver, capitala statului Colorado, a trimis la Fox31 o înregistrare făcută de acesta într-o suburbie a oraşului. Filmuleţul surprinde panorama clară a urbei într-o zi însorită şi nimic altceva, dar derulat cu încetinitorul devine vizibil un obiect, care se roteşte în cadru. Obiectul se mişcă puţin dezordonat, dar foarte repede până nu se mai vede din cauza reliefului. Jurnaliştii au presupus că din cauza contrastului insuficient, contururile sale devin imposibil de distins sau poate că acesta aterizase.


Un expert solicitat de canalul de televiziune menţionat s-a eschivat să afirme că ar fi vorba de un OZN. Rezidentul din Denver a insistat asupra versiunii sale, indicând că vede acest fenomen de cel puţin două ori pe săptămână în ultimele luni. Jurnaliştii au decis atunci să verifice supoziţia sa şi s-au deplasat în locul unde fusese făcută înregistrarea. Au amplasat o cameră de filmat şi la mijlocul zilei au declanşat aparatul. Ulterior, după ce au vizionat materialul filmat timp de o oră, au putut să vadă acelaşi OZN, care a survolat oraşul, iar apoi a aterizat undeva în margine.

Surprinzător, niciun alt locuitor din Denver nu a văzut OZN-ul. De asemenea, serviciul civil şi cel militar de control al traficului aerian au declarat că nu au observat niciun fel de OZN.

De mai multe zile blogosfera de ambele părţi ale Oceanului încearcă să găsească o explicaţie pentru cele văzute la Denver. Printre versiunile expuse sunt şi unele care au pot fi asociate teoriei conspiraţiei: OZN-ul ar fi un proiect militar, a cărui existenţă guvernul nu doreşte să o recunoască. O explicaţie mai realistă este cea potrivit căreia acum câteva luni au fost iniţiate testele unei drone noi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu