27 oct. 2012

“Transportul” OZN


 Este efectuat de cele mai multe ori de o raza, cu calitati cere desfid cunostintele noastre de fizica. Raza pare iesita din partea de jos a OZN-ului si poate ridica victima in aer. Deseori, cel in cauza este inconjurat de omuleti (care pot trece si prin zid, fara probleme), este paralizat, ridicat din pat si facut sa
pluteasca ori dus pe sus, scos pe usa, sau prin geamul deschis ori inchis, prin tavan sau prin zid. Cel rapit vede imprejurimile de la inaltimea zborului pasarilor, dupa care se pomeneste brusc, de multe ori fara sa-si poata explica in ce mod anume, intr‑o incinta inchisa specifica. O alta observatie importanta este ca, aparent, uneori are loc rapirea corpului fizic, alteori numai a uneidubluri spirituale... Asupra acestui aspect vom reveni intr-o lectie ulterioara.
·        Pentru cele mai multe persoane rapite intrarea in „nava” este dificil de rememorat, prima amintire clara a victimei fiind cea ca se afla intinsa pe un soi de masa. Unii autori au socotit ca faptul se datoreste naturii speciale a acestei treceri, care este mai degraba o traversare intr-un alt taram, cu alte legi decat cele pe care le stim. In acest caz intrareaar fi in acelasi timp o transformare care este firesc sa perturbe memoria martorului.