21 oct. 2012

Extraterestrii cer Guvernului roman pamant pentru ambasada


Organizatia raelienilor a cerut Guvernului 300 de hectare de teren ca sa construiasca o ambasada pentru elohimi, niste fiinte extraterestre care ar trebui sa ajunga pe Pamant pana in 2035.

Cererea a fost privita cu seriozitate din moment ce a fost trimisa spre solutionare Ministerului de Externe. Lazar Comanescu trebuie sa se prinda si el in joc acum, desi, potrivit Pro Tv, extraterestrii nu vor primi usor ambasada comandata.

Elohimii ar fi niste extraterestrii simpatici, cu simt al umorului. Cei care ii asteapta spun ca au peste un metru inaltime, patrul lunh si intunecat la culoare, ochii migdalati.

Miscarea raeliana a fost infiintata de Claude Vorilhon sau Rael in 1974 si se bazeaza pe teoria creationismului inteligent - si anume ca intreaga specie umana si viata pe pamant au fost create de o alta civilizatie, tot umana, mult evoluata.

Rael ar fi fost contactat de extraterestrii, care i-ar fi dezvaluit cum a aparut viata pe Pamant. Din pacate nu exista nici o dovada a intalnirii dintre Rael pe 13 dec 1973 cu liderul civilizatiei elohim. mai mult.