28 oct. 2012

2012 Sfarsitul lumii - "Intoarcerea stapanilor"



21.12. 2012... o zi foarte controversată în care oracolele au prezis că va avea loc sfârşitul lumii. În acea zi neobişnuită, în timpul solstiţiului de iarnă, Pământul se va alinia cu Soarele, care se va afla în mijlocul ecuatorului galaxiei Căii Lactee, alcătuind ceea ce vechii maya numeau "Copacul sfânt".  

Despre acea zi s-au spus multe. Cum că Pământul ar fi înghiţit de o gaură neagră, că o explozie solară sau un asteroid ar putea aduce sfărşitul planetei. Alţii spun că acea zi va reprezenta o mare sărbătoare de încheiere a unui întreg ciclu. Un nou documentar a apărut pe internet care vine cu altă teorie: 2012, anul în care civilizaţiile extraterestre se întorc pe Terra. Experţii citaţi în documentarul realizat de Prometheus Entertainment pentru H2 Network afirmă că anul acesta ar putea aduce, astfel, un nou încept pentru planetă, pentru civilizaţia umană.

Complexul de la Puma Punku, care datează de acum 14.000 de ani, cuprinde mai multe structuri din blocuri masive de piatră tăiate cu o precizie incredibilă în diverse forme geometrice. Experţii au analizat în laborator structurile respective şi au ajuns la concluzia că acestea au fost modelate cu o tehnologie necunoscută, mult mai performantă decât cea clasică sau cu laser.

Potrivit oamenilor de ştiinţă, şi modul în care au fost amplasate uriaşele blocuri de piatră ridică semne de întrebare, în condiţiile în care nu s-a descoperit nicio urmă privind tractarea şi montajul acestora.