7 dec. 2012

Dovada care prezinta un OZN urias ce a aterizat in Siberia, Rusia, si omuleti verzi, care merg pe jos

UFO   Dovada care prezinta un OZN urias ce a 
aterizat in Siberia, Rusia, si omuleti verzi, care merg pe jos
Porivit presei britanice, extraterestrii au aterizat pe Terra. Dovada este un film care prezinta un OZN urias ce a aterizat in Siberia, Rusia, si "omuleti verzi, care merg pe jos, dupa ce OZN-ul a coborat pe sol", potrivit Daily Mail.


Imaginile filmate in indepartata regiune Irkutsk, din Siberia, par sa arate o aeronava ciudata, stralucitoare, si cinci extraterestri, care merg pe jos, prin zapada.
Filmul arata ceea ce ar putea fi un extraterestru de 120 de centimetri inaltime, stand la aproximativ 50 de metri distanta de aeronava stralucitoare si alte patru figuri similare, aflate in apropiere.
Filmuletul a fost inregistrat la doua zile dupa ce niste misterioase lumini au aparut noaptea pe cerul Siberiei, deasupra localitatii Bayanday, tot in Irkutsk.
"Aceste doua inregistrari, realizate de doi martori independenti, arata un eveniment petrecut cu un OZN, de proportiile celui de la Roswell, care a avut loc in Rusia", spune expertul in OZN-uri Mike Cohen. "La doua zile dupa ce aceste doua clipuri au fost inregistrate, in orasul Bayanday s-a raportat prabusirea unui obiect imens stralucitor, de culoare roz si albastra. O explozie enorma a fost auzita pe o arie larga", adauga specialistul.

Un comentariu: