23 oct. 2012

Răpire ozn în Florida


Mary Zimmer, de la reteaua MUFON, a fost sunata in zorii zilei de 2 august 2005 de un barbat, numit „Thomas", care voia sa raporteze o intalnire OZN. El afirma ca la ora 1 noaptea urmarise un buletin de stiri la televizor, timp de vreo zece minute, dupa care a simtit o nevoie imperioasa ca sa iasa in curtea din spate a
casei. Aici a zarit, plutind deasupra iazului din fundul gradinii, o lumina portocalie care pulsa si parca curgea. Avea forma unei bare, ascutita la capete, dar putea fi si un disc privit dinspre muchie. Pe fiecare latura se vedeau cate trei patrate intunecate. Martorul isi amintea ca se mai intalnise in trecut cu aceasta aparitie, dar atunci ea fusese la o inaltime de aproape 100 de metri.
Observatia a durat circa 45 de secunde, dupa care obiectul a disparut. Era o liniste profunda. Nu se auzeau nici macar greierii. Martorul se simtea obosit si desi, cand a reintrat in casa, a facut ceva zgomot, nu i-a trezit pe ceilalti care dormeau. Dupa aceasta a sunat-o la telefon pe Mary Zimmer. Era ora 3.52 desi martorul era convins ca e doar 1.20. In aceasta lacuna de timp, de peste doua ore si jumatate, putea avea loc o rapire.
Dupa incident, Thomas a simtit nevoia sa bea pe nerasuflate cam doi litri de apa. Mai tarziu a vomat, a avut diaree si probleme de urinare.Nimeni din vecinii sai nu vazuse obiectul.
Pe 4 august Thomas a simtit o arsura in piept si a descoperit un mic triunghi rosu strecurat parca sub piele. Medicul sau n-a gasit nici o explicatie, dar semnul nu i s-a parut ingrijorator. Trigliceridele erau foarte crescute, iar electrolitii extrem de putini. Martorul prezenta spaime inexplicabile fata de o fetita cu ochii foarte negri vazuta in camera de asteptare la medic si fata de persoanele care purtau ochelari de soare foarte intunecati. Toate acestea au fost interpretate ca simptomele posibile ale unei rapiri. Cei care au comentat acest caz si-au pus problema daca n-ar trebui cumva pe viitor ca presupusele rapiri sa fie supuse sistematic si unor examene de medicina legala.
Autor: Dan D. Farca